Maissuppe med grillet kylling
Maissuppe med grillet kylling
Kremet og mild suppe som også de minste liker! Ferdiggrillet kylling gjør suppen til en rask hverdagsrett. Oatly iMat melkeerstatning inneholder inntil 100 ppm gluten.Foto/oppskrift: Oatly
Share |

Dette trenger du

Maissuppe med grillet kylling, 4 porsjoner

1/2 løk

1/2 ss rapsolje

2 bokser mais a 320g

1 l vann

2 stk hønsebuljongterninger (glutenfrie)

2 dl Oatly iMat

salt og pepper

 

Ved servering

1/2 grillet kylling

litt hakket persille

Slik gjør du

  1. Hakk løken fint, og fres i rapsoljen i noen minutter
  2. Ha i vann og buljongterninger og kok opp
  3. Bland i maisen og miks til en gatt masse, bruk stavmikser. Sil suppen med en fin sil så maisskallene siles bort, og hell tilbake i kjelen
  4. Bland i iMat og kok opp, la koke i ca 5 minutter
  5. Rens kyllingen mens suppen koker, og skjær kjøttet i terninger. Smak til med salt og pepper
  6. Fordel kyllingen i suppeskåler og hell varm suppe over. Dekorer med hakket persille
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com