Maissuppe med bacon
Maissuppe med bacon
Oppskriften på maissuppe med bacon er fra Oatly, som produserer havremelk uten melkeprotein, laktose eller gluten. Bildet er tatt av Sven Svensson
Share |

Dette trenger du

2 ss oliven eller rapsolje

1 gul løk, hakket

1/2 rød paprika, hakket

250 g maiskorn

4 dl grønnsaksbuljong, varm

2,5 dl Oatly iMat havrefløte

salt og nymalt hvit pepper

1/2 pakke bacon,

litt ruccola eller bladpersille

Slik gjør du

1. Varm opp oljen og fres løk og paprika i en romslig gryta uten att det tar farge

2. Ha i maisen og hell i varm buljong.

3. Låt det småkoke i 5 minutter

4. Bruk gjerne stavmikser for å få blandingen glatt

5. Ha i Oatly imat havrefløte og smak til med salt og pepper

6. La alt bli varmt

7. Stek baconet sprøtt i en stekepanne uten fett

8. Strø over suppen

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com