Tacograteng
Tacograteng
Smaken av tacos vekker fredagsfølelsen, men dette er kjapp hverdagsmat for hele familien. Bruk soyaost dersom du er melkeallergiker. Har du derimot laktoseintoleranse kan du bruke vellagrede hvite oster på tacogratengen. Foto/oppskrift; mat.no
Share |

Dette trenger du

600 g kjøttdeig
1 ss margarin til steking(ev melkefri)
1 pose tacokrydder
1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
3 stk. tomat
1 glass tacosaus
125 g hvitost (ev soyaost eller finknust potetgull ved allergi)

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 225 grader. Stek kjøttdeigen. Ha på tacokrydder og følg anvisning på posen.

2. Fordel kjøttdeig, ananas, og tomater i formen.

3. Hell over tacosausen og dryss over revet ost. (ved melkeallergi kan du bruke soyaost)

4. Stek gratengen midt i ovnen i 15 minutter til osten har fått gylden farge.

 

Serveres med salat og créme fraîche, eller soyarømme dersom du er melkeallergiker

 

 

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com