Pasta med kjøttboller
Pasta med kjøttboller
Vanlig spagetti er laget av 100 % durumhvete, mens finere pasta inneholder egg. Glutenfri spagetti er heller ikke noe problem å få tak i. Spør din lokale kjøpmann om det er mulig å bestille, dersom utvalget er lite.
Share |

Dette trenger du

400 g kjøttdeig av svin
½ stk. hakket løk
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss melkefri margarin /olje til steking
2 stk. grønn paprika eller en annen farge
1 glass tomatsaus

Slik gjør du

1. Bland sammen løk, kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og ”grav” ut små kjøttboller.
2. Stek kjøttbollene i en stekepanne til de er gylne. Tilsett paprika og stek alt videre i 2-3 minutter.
3. Ha i tomatsaus og la alt småkoke ca. 5 minutter til kjøttbollene er gjennomkokte. Tilsett evt. litt vann.

Serveres med pasta og gjerne godt brød. Du trenger ikke bestandig å forme kjøttdeigen i hånda når du skal lage kjøttboller. Bruk en spiseskje og ”grav” ut boller med en spiseskje og legg rett i stekepanna – det funker!

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com