Pariserpizza
Pariserpizza
De fleste med laktoseintoleranse tåler faste hvite oster som Norvegia, Jarlsberg, Gouda, Edamer og Ridderost. Melkeallergikere kan som alternativ til ost bruke knust potetgull over pizzaen, det smaker kjempegodt! bilde/oppskrift mat.no
Share |

Dette trenger du

200 g kjøttdeig
1 ss olje
½ stk. liten rød paprika i biter
½ glass rød pastasaus
4 stk. baguett (sjekk innholdsfortegnelsen)
2 stk. tomat
4 dl revet hvitost / soyaost eller knust potetgull for melkeallergikere
2 ts tørket oregano

Slik gjør du

1. Rens og hakk paprikaen.
2. Brun kjøttdeigen i varm panne.
3. Senk varmen, og ha paprikaen og tomatsausen i stekepanna. La kjøttsausen småkoke i ca. 5 minutter.
4. Del baguetten i to på langs og smør fyllet utover.
5. Legg på tynne skiver tomat og dryss på osten.
6. Stekes på 225°C i 10-15 minutter.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com