Nachos
Nachos
Melkeallergikere kan bytte ut osten med soyaost. Ved laktoseintoleranse vil de fleste tåle faste hvite oster som Norvegia, Jarlsberg, Gouda, Edamer og Ridderost. Tortillachips og Nachoschips er laget av maismel, slik at denne retten gjerne kan serveres til glutenallergikere. oppskrift/bilde fra mat.no
Share |

Dette trenger du

300 g kjøttdeig /karbonadedeig
½ stk løk
½ stk. frisk, rød chili i ringer
1 pk. kryddermiks , vann etter anvisning på pakken
1 pose tortillachips
½ boks bønnestuing
1 boks salsa
½ stk. finstrimlet purre
1 dl revet hvitost eller soyaost

Slik gjør du

1. Fres kjøttdeig, finhakket løk og chili i en varm panne.
2. Tilsett kryddermiksen og vann og la sausen koke etter anvisning på pakken.
3. Legg tortillachipsen på et ildfast fat og fordel resten av ingrediensene på toppen, osten tilslutt.
4. Gratiner i stekeovn på 250° C i ca. 5 minutter.


Dette er skikkelig digg! En fantastisk deilig rett å be venner på, eller rett og slett en rett du kan hygge deg med helt alene.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com