Maispannekaker
Maispannekaker
oppskrift/foto;mat.no Pannekakene passer fint å servere til en som ikke tåler melk og gluten, eller til en som bare er glad i god mat...Dersom du har melkeallergi må du unnlate å bruke parmesanosten. For de fleste med melkesukkerintoleranse går det greit med parmesan i pannekakerøren
Share |

Dette trenger du

6 porsjoner

3 dl maismel

1/2 dl melk som tåles

4 egg

1 ts salt

1 ts pepper

12 dl hermetiske maiskorn

(4 ss revet parmesan )

4 ss hakket kruspersille

Slik gjør du

Bland sammen mel, salt, pepper, egg og melk til en glatt røre.

Tilsett mais, ost og persille.

La røren hvile i 15 minutter og stek små pannekaker.

Server med sprøstekt bacon og stekte tomater.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com