Kjøttsaus til spagetti
Kjøttsaus til spagetti
bilde/oppskrift mat.no
Share |

Dette trenger du

400 g kjøttdeig eller familiedeig
2 ss melkefri margarin / olje
1 stk. liten rød paprika i biter
1 glass rød pastasaus
400 g spagetti (evnt. egg / glutenfri)

Slik gjør du

1. Kok spagetti etter anvisning på pakken.
2. Rens og hakk paprikaen.
3. Bruk god varme på stekepanna, og ha i margarin/olje. Brun først halvparten av kjøttdeigen, legg den til side og stek resten.
4. Senk varmen, og ha all kjøttdeigen, paprikaen og tomatsausen i stekepanna. La kjøttsausen småkoke i ca. 5 minutter. Server kjøttsausen på toppen av spagettien. Kjøttsausen kan også brukes på pizzaen.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com