Innbakt pizza
Innbakt pizza
For en melkeallergiker vil det være naturlig å bruke soyaost i denne retten, men pizzaen smaker godt dersom du velger å utelate osten helt. Bruk fantasien og ha i det du liker best. bilde/oppskrift mat.no
Share |

Dette trenger du

1 pk. ferdig pizzadeig
1 stk. finhakket løk
200 g kjøttdeig
1 stk. revet gulrot
1 glass hakket tomat
½ ts salt
½ ts pepper
2 ts tørket oregano
200 g revet hvitost/ evnt.soyaost for melkeallergikere

Slik gjør du

Kan gjøres før turen:
Lag pizzadeig slik det er forklart på pakken.
Stek kjøttdeigen med finhakket løk og revet gulrot.


Fremgangsmåte:

• Kjevle eller klapp ut deigen til en leiv og legg fyll og ost på halve deigen. Brett den andre halvdelen av leiven over fyllet. Pass på at deigen er helt tett, slik at ikke noe renner ut.
• Pakk pizzaen inn i 3-4 lag aluminiumsfolie. Pass på at det innerste laget er godt smurt.
• Stek pizzaen i godt varme glør i ca. 20 minutter. Snu pizzaen underveis. Sjekk om pizzaen er ferdig ved å banke på aluminiumsfolien. Ferdig pizza høres "hul" ut.
• Server med salat


2 porsjoner

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com