Fajitas med biffstrimler
Fajitas med biffstrimler
Meksikansk mat har forlengst inntatt vårt matbord. Fyll en hvetetortilla med denne blandingen. Mmm...Melkeallergikere kan evnt forsøke soyarømme. De fleste med laktoseintoleranse vil tåle rømmen i denne retten. foto/oppskrift mat.no
Share |

Dette trenger du

600 g biffkjøtt i strimler
1 glass syltet jalapeno med kraft
2 stk. løk
2 stk. rød paprika
2 glass salsa
4 ss olje
12 stk. hvetetortilla (evnt mais)
2 boks meksikanske bønner
2 boks guacamole (sjekk innholdsfortegnelsen!)
2 dl lettrømme/evnt soyarømme

Slik gjør du

1. Mariner biffstrimlene i jalapeno med kraften i ca. 30 minutter.


2. Sil kraften av kjøttet og brun det i varm stekepanne sammen med strimlet løk og paprika og noen jalapeno i ca. 5 minutter. Rør inn 3 ss salsa i kjøttblandingen.


3. Fyll varme tortilla med kjøttblandingen, guacamole, varme bønner og litt salsa. Ha i rømme til de som ikke er melkeallergikere. Brettes som en konvolutt.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com