Burritos med kyllingkjøttdeig
Burritos med kyllingkjøttdeig
oppskrift/bilde fra prior.no. De fleste med laktoseintoleranse kan bruke revet hvitost. Melkeallergikere kan evnt. prøve soyaost. Kyllingkjøttdeig består av rent kylling og kalkunkjøtt.
Share |

Dette trenger du

400 g kyllingkjøttdeig
½ stk. løk
1 pose tacokrydder
ca. 1 dl vann
1 glass tacosaus
1 liten boks hermetiske maiskorn
1 stk. hakket rød paprika
1 dl revet hvitost (evnt soyaost)
8 stk. hvetetortilla (evnt maistortilla)

Guacamole:
1 stk. avocado
litt sitronsaft (kan utelates dersom du er ekstra følsom)
1 båt revet hvitløk
litt salt og kvernet pepper

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 175 °C og varm tortillaene som anvist på pakken.

Stek kyllingkjøttdeig og løk i litt olje.
Tilsett tacokrydder, vann og tacosaus.
Kok i noen minutter.
Ha i mais og paprika.

Legg noen skjeer av kyllingfyllet på hver tortilla og rull sammen.
Legg dem med skjøten ned på et smurt stekebrett eller i en ildfast form.
Dryss over revet ost og gratiner burritosene i ovnen ved 225 °C til osten har smeltet.

Del avokadoen i to og ta ut steinen.
Mos med en gaffel og bland inn resten av ingrediensene.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com