Bruschetta
Bruschetta
Kjøp eller bak et godt brød, og inviter på bruchetta. Server brødet med tomatsalat og kyllingfilet. Du blir garantert en populær vertinne! Passer godt å servere som en lunchrett. Foto/oppskrift;mat.no
Share |

Dette trenger du

4 skive brød
4 stk. kyllingfilet
1 ss olje til steking

6 stk. tomat
4 båt hvitløk
5 ss hakket frisk basilikum
2 ss olivenolje
1 ts salt
½ ts pepper

Slik gjør du

Stek brødskivene i litt olje i en stekepanne til de får fin farge. Stek kyllingfiletene i olje i en stekepanne i ca. 4 minutter på hver side. Ha på salt og pepper, og la filetene hvile mens tomatsalaten lages.

Finhakk tomater og bland med presset hvitløk, hakket basilikum og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Legg tomatsalaten på de ristede brødskivene med kyllingfilet i skiver og server straks.

 

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com