Bacon og Grønnsaksmuffins
Bacon og Grønnsaksmuffins
Deilige muffins som kan spises varme eller kalde. Passer godt til en varm suppe, eller som en lett lunch sammen med tomatsalat. Muffinsene inneholder ikke gluten, og kan som her lages uten melk. Fine å ta med som turmat.
Share |

Dette trenger du

4 baconskiver, strimlede

0,5 dl gul paprika i terninger

0,5 dl grønn paprika i terninger

0,5 dl rød paprika i terninger

4 stk champignon i skiver

2 dl squash i terninger

3 egg

3 dl Oatly iMat 13% havrefløte (eller vanlig fløte hvis det tåles)

timian

salt og pepper

Slik gjør du

1. Stek baconbitene. Tilsett grønnsakene og soppen

2.Visp sammen egg og fløte. Smak til med salt og pepper

3.Tilsett de lett stekte ingrediensene og rør om. Smak til og hell blandingen opp i 6  eller 8 store muffinsformer

4.Stek i ovnen på 175 grader i 25-35 minutter

5. La muffinsene hvile et par minutter før servering

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com