Vårsalat med yoghurtdressing
Vårsalat med yoghurtdressing
oppskrift fra www.alprosoya.com For å lage glutenfrie croutonger skjæres glutenfritt brød i passe tykke skiver og videre i terninger, ristes i tørr stekepanne eller i stekeovnen på 200 g i 2-4 minutter.
Share |

Dette trenger du

2 egg

2 loffskiver som tåles + litt olje

Dressing

1 ss medium sterk sennep

3ss eddik

1 egg

Salt

3-4ss olje

375g Alpro soyayoghurt naturell

Cayennepepper, salt

1 klype tørket rosmarin

 Salat

1 Lollo Rosso salathode

1 curly lettuce salathode

12 cherrytomater, delt i to

2-3 stilker dill eller persille

Slik gjør du

Hardkok eggene slik at de kan deles i båter.

Loffskivene skjæres i små biter og stekes i olje til du får lysebrune croutonger.

 

Bland eddiken, et egg og litt salt i en mikser. Ha i oljen, dråpe for dråpe, og tilslutt tilsettes yoghurten. Smak til med salt, cayennepulver og rosmarin.

 

Salat, tomat, urter og dressing blandes sammen. Legg over eggebåtene og dryss med croutonger.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com