Sommersalat
Sommersalat
oppskrift/bilde fra dansukker.com
Share |

Dette trenger du

1 l blandet salat
4 faste, godt modne tomater
10 cm agurk
10 kokte nypoteter
10 cm purreløk
1 dl finhakket persille
5-10 reddiker

Dressing
1 dl olje
1/2 dl vann
1 ts Demerarasukker
1 ss dijonsennep
2 ts Kockens provence grill- og salatkrydder

Slik gjør du

1. Skyll salaten og legg den i bunnen av en skål.

2. Skyll tomatene og skjær dem i båter. Skyll og strimle agurken. Skjær poteter, reddiker og purreløk i skiver. Legg alle grønnsakene over salatbladene. Strø persillen over.

3. Bland alle ingrediensene til dressingen og hell over salaten. Settes kaldt i en time før den serveres.

Godt til grillmat.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com