Herlig salatfat
Herlig salatfat
Det er morsomt å lage salatfat. Hvor mye vi skal beregne er selvfølgelig avhengig av hva som serveres ellers, men beregn en stor porsjon, for dette går unna. Foto/oppskrift; mat.no
Share |

Dette trenger du

5 stk moden tomat
1 beger cherrytomat, gul
8 stk plommetomat
150 g sorte oliven
100 g kapers
½ potte frisk basilikum
3 ss olivenolje
2 ts flaksalt
1 ts nykvernet pepper

Slik gjør du

Skyll tomatene godt.

Del de røde vanlige tomatene i litt tykke skiver, de gule cherrytomatene i to og plommetomatene i båter. Fordel over oliven, kapers og revne basilikumblader.

Hell over olivenolje.

ryss til slutt over salt og nykvernet pepper.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com