Fargerik salat med skinke
Fargerik salat med skinke
Salat er sunt og godt og kan lages i endeløse varianter. Her er en frisk variant med kokt skinke, appelsin og ananas. oppskrift/foto mat.no
Share |

Dette trenger du

600 g skinke i terninger/ smårettskinke
1 stk. friske eller frosne aspargesbønner
1 l vann
2 ts salt
2 pk. ferdigkuttet salatblanding
2 stk. appelsin i båter, uten skinn
4 stk. ananasring i biter
2 poser fransk dressing

Slik gjør du

1. Kok aspargesbønnene et par minutter i lettsaltet, fosskokende vann til de så vidt er møre. Avkjøl raskt i kaldt vann og la de renne godt av.

2. Anrett salaten på et fat og fordel aspargesbønnene over. Legg appelsinbåter, ananas og skinke på toppen.

3. Lag dressing etter anvisning på posen.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com