Lynrask wok
Lynrask wok
bilde/oppskrift mat.no Har du glutenintoleranse / cøliaki må du passe på å kjøpe en woksaus som ikke inneholder mel. Bytt gjerne til kyllingkjøtt, eller bruk begge kjøtttyper.
Share |

Dette trenger du

300 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje til steking
1 pose frossen wokblanding
1 pose ferdig woksaus

Slik gjør du

1. Varm woken/stekepannen og tilsett oljen.
2. Tilsett kjøttet og la det frese i 2-3 minutter på sterk varme. Ta kjøttet ut av woken/pannen.
3. Fres grønnsakene, tilsett kjøtt og saus og kok opp. Serveres straks, med ris.

2 porsjoner

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com