Innbakt svinefilet med soltørkede tomater
Innbakt svinefilet med soltørkede tomater
Svin indrefilet er både magert, godt og mild på smak. Soltørkede tomater har en sterk smak og er ypperlig som smakstilsetning, og er sammen med basilikum med på å gjøre måltidet mer spennende og smakfullt. Bakte poteter og grillede grønnsaker smaker deilig til. Eller smørdampede grønnsaker og fløtegratinerte poteter. foto/oppskrift:mat.no
Share |

Dette trenger du

  • 800 g indrefilet av svin
  • ½ ts pepper
  • 10 stk. soltørkede tomater
  • 1 potte frisk basilikum
  • Ca. 8 skive spekeskinke
  • 2 ss olje

Slik gjør du

1. Gni svinefileten inn med pepper. Hakk opp soltørkede tomater og basilikum. Legg spekeskinkeskivene ved siden av hverandre på fjøla, legg på soltørkede tomater og basilikum. Legg på indrefileten og snurr spekeskinkeskivene rundt fileten.

2. Pensle fileten med olje og legg den på grillen. Brun filetene raskt over glørne og flytt dem deretter til en del av grillen hvor det ikke er kull. Legg over lokk.( Dersom du ikke har tilgang til grill kan du steke kjøttet på panne og videre inn i ovn)

3. Skjær fileten i to cm tykke skiver.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com