Grillburger
Grillburger
Disse grillburgerne smaker like godt uten rømme, men dersom man ønsker det kan man få tak i soyarømme i helsekostforretninger. foto/oppskrift.mat.no
Share |

Dette trenger du

400 g kjøttdeig
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss sylteagurk, hakket
1 ss ketchup

Slik gjør du

1. Ha kjøttdeigen i en bolle og bland inn de andre ingrediensene.

2. Form til 6 runde, flate burgere.

3. Pensle med litt olje og grill burgerne 4-5 minutter på hver side.

Serveres i hamburgerbrød med salat og evt. en liten skje rømme.(soyarømme for melkeallergikere) Hamburger kan varieres i det uendelige. Her har vi laget en grillvariant som blir ekstra saftig og god med sylteagurk og ketchup innblandet i kjøttdeigen. Det tar ikke lang tid å lage sine egne burgere, og de smaker mye mer!

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com