Fylt løvbiff
Fylt løvbiff
bilde/oppskrift fra dansukker.com Mange epleallergikere tåler frukten bedre når den er varmebehandlet, slik den er i denne retten.
Share |

Dette trenger du

4–8 løvbiffer
matfett til steking

Fyll
1 dl finhakket eple
1/2 finhakket rødløk
1 ss fransk sennep
1 ts Brun Farin
1 ts frisk timian

Saus
stekesky
1 ts hvetemel (evnt glutenfritt)
2 dl vann
1 dl fløte,( evnt soya eller havrefløte)
salt, pepper, Brun Farin

Slik gjør du

1. Bland sammen ingrediensene til fyllet.

2. Stek løvbiffene og hold dem varme, f.eks. i ovnen.

3. Dryss hvetemelet ned i stekepannen og rør godt om slik at det ikke klumper seg. Hell i vann og fløte. La koke et par minutter. Smak til med salt, pepper og brun farin.

4. Fordel fyllet på halvparten av løvbiffene og legg de andre oppå. Er biffene store, fordeles fyllet på den ene halvdelen av biffene og den andre halvdelen brettes over.

Serveres umiddelbart med nykokt pasta eller poteter, sausen og en frisk salat.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com