Vannbakkels-glutenfri
Vannbakkels-glutenfri
bilde/oppskrift fra Holmen Crisp. Jyttemelet er beregnet for deg som har hvetemelsallergi eller cøliaki.
Share |

Dette trenger du

75 gr smør/melkefri margarin
2 ½ dl vann
1 ½ dl Jyttemel
3 – 4 egg

Slik gjør du

Smelt smøret i kasserollen,
Tilsett vannet 
Visp i Jyttemelet.

Kokes opp til en tykk masse.

Visp i eggene, ett om gangen.

La ikke deigen bli for løs.

Smør en bakerplate og fordel røren med en barneskje på platen.

Stekes ved 225 grader 25 – 30 minutter.

Avkjøl kakene og fyll dem etter ønske, krem / ost / syltetøy

Det går bra å fryse vannbakkels

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com