Suksessterte
Suksessterte
foto/oppskrift ; melange.no
Share |

Dette trenger du

Bunn
250 g Mandler
250 g Melis
5 stk Eggehvite
1 ts Bakepulver


Sjokolade
1 pl (100 g) kokesjokolade (evnt. melkefri)
2 ts Pulverkaffe
2 ss Vann


Topping
5 stk Eggeplommer
100 g Melis
1 dl Fløte ( evnt. soyafløte / havrefløte/Odense Erlet)
4 ts Vaniljesukker
100 g Melange margarin (evnt. melkefri) 

Slik gjør du

1.Mal mandlene.

2.Bland mandlene med melis/bakepulver og eggehviter.

3.Ha røren i en rund form smurt med Melange. 

Steketemperatur: 180 graderSteketid: 30-35 minutter. Avkjøl kaken i formen. 

Sjokolade:
Smeltes forsiktig sammen under røring og smøres over kaken med en gang. 

Topping:
Eggeplommer, melis, fløte og vaniljesukker kokes til det tykner. Avkjøles litt før margarinen has i. Rør mens margarinen smelter. Kremen smøres over kaken før den er helt avkjølt.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com