Rullekake
Rullekake
Rullekaken tar bare noen minutter å røre sammen, og stekes kun 5 min i ovnen. Og så smaker den godt! Oppskrift/foto:dansukker.no
Share |

Dette trenger du

3 egg

2 1/2 dl Dansukker Melis med jordbær- eller sjokoladesmak

1 dl potetmel

1 ts bakepulver 

Fyll

150 g margarin (evnt. melkefri)

2 dl Melis med jordbær- eller sjokoladesmak 

Slik gjør du

1.Pisk egg og melis med valgfri smak lett og luftig. Bland bakepulver og potetmel og vend det inn i eggeblandingen. 

2.Hell røren i smurt og strødd langpanne. Stekes midt i ovnen på 250° i ca. 5 minutter. Hvelv kaken ut på tynt papir som er strødd med sukker. 

3.Pisk margarin og melis med valgfri smak til fyllet. Spre fyllet på den avkjølte bunnen og rull bunnen sammen.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com