Nøttestang
Nøttestang
Oppskrift og foto har vi fått fra Findus. Butterdeigsplater er uten laktose og melkeprotein, og er derfor et supert utgangspunkt for deg som reagerer på melk
Share |

Dette trenger du

4 plater butterdeig
50 g peanøtter
50 g pistasjenøtter
50 g valnøtter
50 g hasselnøtter
50 g mandler
4 ss lønnesirup
Perlesukker
Melis

Slik gjør du

1. Nøttene grovhakkes.
2. Butterdeigen presses litt ned i midten og pensles med lønnesirup.
3. Strø nøttene over og dryss med perlesukker til slutt.
4. Stekes i ovn på 225° C i 15 min.
5. Strø litt melis over før servering.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com