Kardemomme kake-glutenfri
Kardemomme kake-glutenfri
Glutenfritt Lyst basismel fra MixWell kan kjøpes gjennom ”allergimat.no”. Basismelet inneholder melk, men en kan forsøke å bytte til lyst glutenfritt mel og bruke melk og margarin som tåles ved melkeallergi. Bilde /oppskrift fra MixWell sine nettsider.
Share |

Dette trenger du

  • 2 egg
  • 2dl sukker
  • 2dl melk
  • 4dl lyst basismel fra MixWell (inneholder melk)
  • 2 ts bakepulver
  • 2ts malt kardemomme
  • 75g smeltet margarin

Slik gjør du

  • Bland sammen de tørre ingrediensene,
  • rør i melken og smeltet smør.
  • Når røren er jevn has den over i en smurt og strødd form.
  • Strø over litt perlesukker.
  • Stekes i ca 30 min på 200g.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com