Eplekake med vaniljesaus
Eplekake med vaniljesaus
Oppskrift;Oatly, foto; Sven Svensson. Dersom du ikke får tak i Oatly sin pannekakerøre, kan du bytte den ut i din egen favoritt-pannekakerøre! Kaken nytes med vaniljesaus eller is som tåles. De fleste som reagerer på epler tåler de bedre når de er varmebehandlet
Share |

Dette trenger du

3-4 epler
2 ss sukker
½ ts kardemomme
½ ts kanel
3 dl Oatly Ferdig Pannekakerøre(eller din egen glutenfrie eller eggfrie variant)


Serveres med vaniljesaus eller is som tåles

Slik gjør du

1. Skrell eplene, ta ut steinene og del i båter.      
2. Legg over i en ildfast form.       
3. Strø over sukker og krydder. 
4. Hell pannekakerøra over eplene. 
5. Stek i ovn ved 225 C  i ca 15 min.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com