Banankake-glutenfri
Banankake-glutenfri
Jyttemjøl er en fiberrik melblanding naturlig fritt for gluten. Det vil si at melblandingen ikke inneholder glutenrester eller hvetestivelse, og er laget spesielt for hvetemelallergikere eller cøliaker, men kan selvsagt også brukes av alle andre. Oppskrift/foto-Holmen Crisp
Share |

Dette trenger du

  • 2 egg
  • 1 ½ dl sukker
  • 2 bananer, moses
  • 1 ½ dl fløte/ melk som tåles
  • 3 dl Jyttemjøl
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 1 ½ dl smeltet smør/melkefri margarin

Slik gjør du

  1. Egg og sukker piskes til eggedosis.

  2. Sikt mel, bakepulver og natron.

  3. Blandes i røren med smør og fløte/ melk.

  4. Bananene røres i til slutt.

  5. Stekes i smurt form strødd med Jyttemjøl.

  6. Stekes ved 170 grader ca. 1 time.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com