Syltetøykaker
Syltetøykaker
foto / oppskrift :dansukker.com. Melkeallergikere må bytte smøret med melkefri margarin. Tilsett alltid ørlite salt dersom du bruker "melange uten salt og melk".
Share |

Dette trenger du

4 1/2 dl hvetemel
1/2 dl Dansukker Fin Farin eller 1 dl Dansukker Melis
200 g smør eller melkefri margarin

syltetøy

Slik gjør du

1.Arbeid sammen ingrediensene til deigen. La deigen stå kaldt i 30 minutter.

2.Rull små boller av deigen og legg dem i små papirformer. Lag et lite hull i hver bolle, og legg en klatt syltetøy i hullet.

3.Stek kakene midt i ovnen ved 175° i ca. 10 minutter.

4.Kakene avkjøles på rist. Oppbevares tørt.

 

 

 

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com