Kanelkaker
Kanelkaker
foto / oppskrift;dansukker.com. Melkeallergikere må bruke melkefri margarin. Dersom du bruker "melange uten salt og melk" er det lurt å tilsette ørlit salt i deigen.
Share |

Dette trenger du

50 småkaker

4 1/2 dl hvetemel
1 1/4 dl potetmel
1/2 dl Dansukker Fin Farin eller 1 dl Dansukker Melis
2 ts vaniljesukker
1 ss malt kanel
200 g smør eller melkefri margarin


 

Slik gjør du

1.Bland alle tørre ingredienser i en skål. Fordel smøret i blandingen og arbeid sammen til en deig. La deigen hvile i kjøleskap i 1 time.

2.Del deigen i 5 like store deler. Kjevle hver del til en avlang remse som igjen deles i 10 like store deler.

3.Trykk hver bit gjennom en helt ren hvitløkspresse, direkte på en bakepapirkledd plate.

4.Stekes midt i ovnen på 175 grader i ca. 12 minutter.

Avkjøl på rist. Oppbevar kakene i boks med tett lokk i romtemperatur eller fryseboks.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com