Røsti
Røsti
foto/oppskrift mat.no Denne tradisjonsrike potetretten fra Sveits passer til de fleste kjøttretter. Kan stekes opp i forkant for så å varmes litt i stekeovn rett før servering
Share |

Dette trenger du

6 stk. potet
1 stk. løk
1 stk. gulrot
1 ts salt
½ stk. knollselleri (sellerirot)
½ ts pepper
2 ss melkefri margarin

Slik gjør du

1. Skrell og riv poteter og grønnsaker grovt.

2. Legg de revne potetene i vann ca. 25 minutter, det binder røstien bedre sammen. Klem vannet godt ut med et kjøkkenpapir. Bland i salt og pepper.

 3. Stek røstien i porsjonsstørrelser, et par spiseskjeer røre per røsti, ca. 5 minutter på hver side. Røstien kan også stekes som en hel kake i panna, snu den ved hjelp av et lokk.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com