Grønnsakwok m/svinekjøtt
Grønnsakwok m/svinekjøtt
Lag en sunn og velsmakende wok til middag! Grønnsaker og kjøtt bør wokes på høy varme. Slik blir kjøttet stekt, ikke kokt, og grønnsakene blir gode og sprø. Husk at enkelte soyasauser kan inneholde mel/gluten .Foto/oppskrift;frukt.no
Share |

Dette trenger du

 

  • 5 ss olivenolje
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. blomkål
  • 400 g frisk grønn asparges
  • 2 stk. gul paprika
  • 150 g østerssopp
  • 200 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • salt og pepper
  • ½ ts karri
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss honning (kan sløyfes)
  • 1 ss buljongpulver

 

Slik gjør du

Oljen varmes i wokpannen og finhakket hvitløk tilsettes.

Strimlet svinekjøtt tas i og freses lett.

De oppdelte grønnsakene fordeles over og det hele stekes under konstant omrøring.

Tilsett buljong etter behov.

Smak til med salt, pepper, karri, soyasaus og evt. litt honning.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com