Glaserte grønnsaker
Glaserte grønnsaker
bilde/oppskrift mat.no
Share |

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet på 1 person

1- 2 stk. gulrot
2 skive knollselleri (sellerirot)
2 skive kålrot
ca. ½ stk. purre
1- 2 ss smør/margarin som tåles
ca. 1 ss sukker
ca. ½ ts salt
1- 2 ts balsamicoeddik
1- 2 ss hakket kruspersille
ca. ¼ pk. ruccula

Slik gjør du

Rens grønnsakene og skjær dem i tynne strimler.


Smelt melkefri margarin i en panne og tilsett grønnsakene.
Fres dem under omrøring og dryss over sukker, salt og eddik eller sitron.
La grønnsakene surre under stadig omrøring, til knapt møre.


Bland inn persille eller og ruccula.

 

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com