Fløtegratinerte Poteter
Fløtegratinerte Poteter
Foto/oppskrift fra www.alprosoya.com Oppskriften inneholder muskatnøtt.Denne tilhører ikke nøttefamilien og kan derfor brukes ved nøtteallergi. Bytt gjerne gjerne til iMad havrefløteerstatning i denne retten.
Share |

Dette trenger du

  • 200ml Alpro soya Cuicine fløteerstatning
  • 200ml Alpro soya melk
  • 400g poteter
  • 2 hvitløksbåter
  • 75g Melkefri margarin
  • Muskat
  • Salt og pepper

Slik gjør du

Skjær potetene i tynne skiver.
Smør en ildfast form med margarin, spre presset hvitløk i bunnen av formen.
Legg i poteter og  krydder.
Bland sammen melk og fløte og hell over.
Retten stekes i 45 min på 180 C. Da er potetene crispy på toppen og myke inni
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com