Mokkatrøffelkuler
Mokkatrøffelkuler
oppskrift/bilde fra dansukker.com For melkeallergikere må soyafløte eller havrefløte benyttes.
Share |

Dette trenger du

1 ss pulverkaffe
4–5 dl Melis med sjokoladesmak
1 ss rom
2 ts ekte Vaniljesukker
1 ss flytende melkefri margarin
4 ss fløte (evnt.havre eller soyafløte)

Slik gjør du

1. Legg samtlige ingredienser i en skål og rør sammen med en skje. Mengden melis med sjokoladesmak må avveies mot ønsket konsistens på kulene.

2. Lag kuler ved hjelp av hendene. Legges i boks med tett lokk og oppbevares i kjøleskap. Holdbarhet: 4–5 dager.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com