Mandelsjokolader
Mandelsjokolader
bilde/oppskrift fra dansukker.com. Prøv Odense Mørk Sjokolade, den har en mild god smak. Sjokoladen kan brukes av nøtteallergikere og melkeallergikere. * Er du allergisk overfor mandler kan du bytte til gresskarkjerner.
Share |

Dette trenger du

200 g mandler *
200 g mørk sjokolade
3 ss Melis

små papirformer

Slik gjør du

1;Skåld mandlene og snitt dem i flak.

2;Bland mandelflakene med melis og legg dem utover en bakeplate dekket med bakepapir. Rist mandlene ved 200°C til de blir gyldne.

3;Smelt sjokoladen i vannbad eller på lav effekt i mikrobølgeovn.

4;Ha i de ristede mandlene. Fordel blandingen i små ’klatter’ i papirformer. La dem stivne. (30 stk)

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com