Konjakkuler
Konjakkuler
bilde/oppskrift fra dansukker.com Det finnes gode erstatningsvarer i handelen, både på helsekost og i velassorterte forretninger.Både fløte og smør finnes uten melkeprodukter. Mørk sjokolade uten nøtter og melk får du tak i i alle dagligvareforretninger.
Share |

Dette trenger du

100 g smør /melkefri margarin
1 1/2 dl kremfløte( evnt.havre eller soyafløte)
300 g mørk sjokolade (uten melk og nøtter)
1 dl Melis med sjokoladesmak
3 ss konjakk

Pynt
2 ss Melis med sjokoladesmak
3 ss sukker

små papirformer

Slik gjør du

1;Kok opp fløte og smør i en gryte. Brekk sjokoladen i små biter og bland den i. Tilsett melis og rør til sjokoladen er smeltet.

2;Bland i konjakk.

3;La blandingen hvile i kjøleskapet natten over.

4;Bland melis og sukker.

5;Form små kuler av konjakkblandingen og rull dem i sukkerblandingen.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com