Knasegodter
Knasegodter
bilde/tekst fra dansukker.com Det finnes flere mørke sjokolader som er uten melk og nøtter. Prøv Odense Mørk Chokolade, som har en mild god smak.
Share |

Dette trenger du

50 g smør / melkefri margarin
3 ss Lys Sirup
125 g mørk sjokolade
6 dl cornflakes
3/4 dl kokosmasse
knekkformer

Slik gjør du

1. Bryt sjokoladen i biter.

2. Bland margarin, sirup og sjokolade i en kasserolle, og smelt på svak varme.

3. Bland i cornflakes og kokosmasse.

4. Fordel i formene. La det stivne.

5. Oppbevares i kjøleskap
(hvis det blir noe igjen!).
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com