Edderkopper
Edderkopper
bilde/oppskrift fra dansukker.com. Edderkoppene skal pyntes med lakrissnører. Sjekk innholdsfortegnelsen på lakrissnørene, de kan inneholde gluten
Share |

Dette trenger du

100 g smør eller melkefri margarin som tåles
1 1/2 dl Flor Melis med sjokoladesmak
3 dl havregryn evnt.glutenfri
2–3 ss sterk, kald kaffe

Garnityr
Kokos
Melis med jordbærsmak
Lakrissnører ( ev glutenfrie)

Slik gjør du

1. Rør sammen smør/margarin og Flor Melis med sjokoladesmak til en porøs masse. Tilsett havregryn (ev glutenfrie) og kaffe.

2. Form massen til runde boller som rulles i kokos. Lag også mindre boller som settes som hode på bollene som er rullet i kokos.

3. Bland et par spiseskjeer melis med jordbærsmak med litt vann og drypp dette som øyne på hodet.

4. Skjær lakrissnørene i biter og sett dem som ben på edderkoppene.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com