Pizzamuffins
Pizzamuffins
Disse muffinsene passer utmerket til alle salater og supper, men kan også nytes som et eget lite måltid. Oppskriften er hentet fra kokeboken 100 % Naturlig, foto; Lene Simonsen
Share |

Dette trenger du

200 g Jytte Original

50 g maismel

50 g glutenfrie havregryn

1/2 ts salt

1 ts tørket eller 1 ss fersk oregano

1 ts tørket eller 1 ss fersk basilikum

2 ss bakepulver

2 ss kaldpresset olivenolje

2 dl kulturmelk

2 egg

3 dl vann

evt. strø ost på toppen

Slik gjør du

  • Bland alt det tørre
  • Ha i urtene, olivenolje, kulturmelk, egg og vann
  • Fyll de smurte muffinsformene 2/3 fulle (bruk helst muffinsbrett i teflon)
  • Stekes på 230 grader i 15-20 min.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com