Gulrotbrød i bakemaskin - glutenfritt
Gulrotbrød i bakemaskin - glutenfritt
Foto og oppskrift fra MixWell. Det glutenfrie melet fra MixWell som er brukt i gulrotbrødet kan kjøpes gjennom nettbutikken www.allergimat.no. Glutenfrie brød egner seg godt til å lage i brødbakemaskin. Dette brødet smaker best når det er nystekt. Det smaker også godt hvis det ristes. MixWell basismel inneholder melk.
Share |

Dette trenger du

  • 1/2 ts salt
  • 2 ts tørrgjær
  • 1 1/2 ss olje
  • 1 dl revne gulrøtter
  • 3,5 dl vann
  • 10 dl (ca 850g) MixWell lyst basismel (inneholder melk)

Slik gjør du

  1. Ha tørrgjæren i hjørnet av bollen.
  2. Tilsett de tørre ingrediensene
  3. Ha i olje, vann og gulerot
  4. Kjør maskinen på normalprogram (som for lyst brød)
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com