Glutenfritt helseknekkebrød
Glutenfritt helseknekkebrød
Supersunne glutenfrie knekkebrød! Denne oppskriften inneholder heller ikke nøtter eller sesamfrø, så det er et supert alternativ for mange allergikere. Foto/oppskrift; dansukker
Share |

Dette trenger du

3 dl maismel (ikke maisstivelse/maizena)

1 dl solsikkefrø

1 dl knust bokhvete

1/2 dl linfrø

1/2 dl sesamfrø

1 ts mørkt Muscovadorørsukker

1 egg

1/2 dl rapsolje

2 dl kokende vann

Slik gjør du

  1. Bland de tørre ingrediensene i en bolle
  2. Tilsett egget, oljen og vannet og arbeid sammen til en deig
  3. Del deigen i 4 deler
  4. Kjevle ut hver del tynt, mellom to bakepapir. Prikk med gaffel
  5. Stekes midt i ovnen ved 200 C i ca 20 minutter
  6. Avkjøles på rist
  7. Oppbevares tørt
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com