Glutenfrie gulrotrundstykker
Glutenfrie gulrotrundstykker
Gulrotraspet gjør de glutenfrie rundstykkene saftige. Eplefiber tror jeg ikke det er mulig å få tak i i Norge, men kjøp med deg dersom du reiser til Sverige! Foto/oppskrift; Finax
Share |

Dette trenger du

10-12 stk
5 dl Vann ca 37°

1 ss  Fiberhusk

0,5 dl (25g) Eplefiber AF12

0,5 dl (20g) revne gulerøtter

2dl (100g) rosiner

2 ss olje

2-3 ts salt

1/2 pk gjær

500g Glutenfri melmiks (inneholder melk)

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i kjøkkenmaskin i ca 5 minutter.

La svelle i bakebollen i ca 10 minutter.

Ha deigen på melet bakebord og form til en lengde. Del lengden i 10-12 deler, som legges på bakepapirkledd stekeplate. La heve under kjøkkenhåndkle i ca 30 minutter.

Pensle med vann og stek midt i ovnen i 12-15 minutter på 225 C. (bruker du varmluftsovn holder det med ca 10 minutter)

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com