Flatbrød, glutenfritt
Flatbrød, glutenfritt
De glutenfrie flatbrødene skal stekes i tørr varm panne! Dersom du har takke kan selfølgelig denne benyttes. Foto/oppskrift; Finax
Share |

Dette trenger du

8-10 stk

2,5 dl vann

1 ts salt

500 g (ca 8 dl) Finax Glutenfri Melmiks (inneholder melk) alt. Lavproteinmiks

Slik gjør du

Bland sammen alle ingrediensene og elt deigen, helst i en kjøkkenmaskin, i ca 5 minutter.

Form deigen til 8-10 boller med melede hender. Kjevle ut til så tynne flatbrød som mulig. Bruk gjerne lefsekjevle.

Stek i tørr varm panne i ca 1 minutt på hver side. La kjølne på rist

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com