Ciabatta, glutenfri
Ciabatta, glutenfri
Ciabatta smaker deilig til suppe eller salat. Ta brødet de med på picnic sammen med litt ost og skinke, og feriefølelsen er ikke langt unna!
Share |

Dette trenger du

1/2 pakke gjær
2 dl kaldt vann
4 ss rapsolje
1 ts salt
5 dl glutenfri melmiks, fin
urter som basilikum og oregano, etter smak

Slik gjør du

  1. Smuldre gjæren i bollen til kjøkkenmaskinen
  2. Bland i resten av ingrediensene, og la maskinen gå til du får en jevn deig
  3. Skrap deigen ut i 3 deler, ha mel på hendene og form til avlange ciabattabrød  på en papirkledt stekeplate
  4. ha melmiks over brødet
  5. Brødene skal hebves under et kjøkkenhåndkle i 1 t
  6. Stekes midt i ovnen i ca 20 min på 250 C
  7. Avkjøles på rist
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com