Grillet kylling med tomatsalsa
Grillet kylling med tomatsalsa
bilde/oppskrift fra dansukker.com
Share |

Dette trenger du

1 kylling
4 store poteter
blandet salat

Marinade
saft av 1 lime
1 presset hvitløksbåt
1 ts Sweet & Less (sukker)
1 ts salt
½ ts grovmalt svartpepper

Salsa
300 g halve cocktailtomater
2 røde finhakkede chilifrukter
2–3 pressede hvitløksbåter
1 dl hakket persille
saft av 1 lime
2 ts Sweet & Less

Pynt
limebåter
friskt urtekrydder

Slik gjør du

Bland sammen ingrediensene til marinaden.
Rens og skyll kyllingen.
Skjær den i fire stykker som legges i en solid plastpose sammen med marinaden natten over.
Stek kyllingstykkene og potetbåtene i ovnen ved 200° i ca. 30 minutter.
Bland sammen ingrediensene til salsaen.
Server kyllingen med potetbåter, salsa og blandet salat.
Pynt med limebåter og friske urter.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com