Epler i wok
Epler i wok
Epler er kjempegodt å bruke i wok. Her har vi laget en middagswok med kylling, chili og andre grønnsaker hvor epler gir den lille ekstra pikante smaken på woken. Mange reagerer på rå epler, mens varmebehandlede epler tåles av de aller fleste. oppskrift/foto:frukt.no
Share |

Dette trenger du

  • 600 g kyllingfilet i biter
  • 2 ss olje
  • ½ g rød chili i ringer
  • salt og pepper
  • 2 stk eple i båter
  • 2 stk gulrot i staver
  • 1 stk rød paprika i strimler
  • ½ stk grønn squash i staver
  • 1 stk rødløk i båter
  • 6 stk hakkede soltørkede tomater
  • 4 ss østerssaus (oyster sauce) (unnlates ved allergi mot skalldyr)
  • Slik gjør du

    1. Varm opp en wok med litt olje og wok kyllingbitene. Krydre med chili, salt og pepper.

    2. Ta ut kjøttet fra woken og ha i litt mer olje. Wok resten av ingrediensene.

    3. Vend i kyllingbitene og østerssaus (unnlates ved allergi mot skalldyr). Server. 

    Tips: Dryss gjerne granateplekjerner over ved servering.

    Skriv ut
    Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com