Tunfisktapenada
Tunfisktapenada
bilde/oppskrift fra dansukker.com
Share |

Dette trenger du

200 g tunfisk i vann
50 g ansjosfileter eller ansjoser
1 dl svarte oliven uten stein
3/4 dl olivenolje
1 ss Demerarasukker
2 ss finhakket frisk basilikum
2 ss finhakket persille
1/2 ts svart pepper
Friskpresset sitronsaft (kan utelates)

Slik gjør du

Ha tunfisk, ansjos og oliven i en mikser.
Hell i oljen mens du kjører mikseren, til du har en tykk krem.
Hell kremen over i en skål og bland i persille og basilikum.
Smak til med demerarasukker, svart pepper og sitronsaft.
Serveres på ristet brød.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com