Wokpanne med fisk og reker
Wokpanne med fisk og reker
Sunt, kjempegodt og enkelt. Prøv en super wokpanne med masse friske grønnsaker og fisk til middag! Cøliakere må passe på at soyasausen er glutenfri. Oppskrift/foto er hentet fra mat.no.
Share |

Dette trenger du

4 porsjoner
2 ss olje
1 ts salt
1 stk. båt hvitløk , knust
250 g brokkoli i mindre buketter
1 stk. grønn paprika i strimler
1 stk. gul paprika i strimler
1 stk. rød paprika i strimler
2 stk. løk , hakket
1 ½ dl god mørk kjøttbuljong
300 g torskefilet i strimler
200 g reker
1 ss soyasaus

Serveres med ris eller pasta

 

Slik gjør du

1. Varm oljen i wokpannen.
2. Tilsett salt og knust hvitløk.
3. De oppdelte grønnsakene tas over i mindre porsjoner. 
4. Stekes under konstant omrøring. 
5. Buljong helles i. 
6. Fiskestykkene og rekene fordeles i wokpannen helt til slutt, og får steke med ca. 5 min.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com