Torsk på grønnsakseng
Torsk på grønnsakseng
En sunn, smakfull og farverik middag i ovn, med torskefilet og deilige friske grønnsaker. Oppskrift/foto er hentet fra mat.no.
Share |

Dette trenger du

4 porsjoner
1 stk. aubergine i skiver
2 stk. tomat i skiver
1 stk. grønn squash i skiver
2 ss olje til pensling
½ ts salt
½ ts pepper
400 g renskåret torskefilet
2 ss myk melkefri margarin 
¾ dl grønnsaksbuljong (utblandet)
2 ss kruspersille

Slik gjør du

1. Legg aubergine-, tomat- og squashskiver på bakepapir på stekeovnsplate.
2. Pensle med olje og strø over salt og pepper.
3. Bak grønnsakene i ovnen ved 200°C ca. 5 min.
3. Legg på fisken.
4. Pensle den med olje, strø på salt og bak alt videre i ca. 5 minutter til fisken er kokt.
5. Smelt smøret og bland inn grønnsakbuljongen og ha i rikelig finklippet gressløk eller kruspersille.
Server alt på varme tallerkener med nykokte poteter til.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com